Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Kexing Biopharm se představila na veletrhu CPHI Milán 2024: Slavnostní uvedení přípravku Apexelsin® na trh v EU

PR článek, aktualizováno 19. října 2024, 10:42

Šen-čen (Čína) 19. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 10. října na mezinárodním výstavišti v italském Miláně skončil veletrh International Convention on Pharmaceutical Ingredients and Intermediates Europe (CPHI Milan 2024), jedna z největších a nejprestižnějších akcí farmaceutického průmyslu na světě. Představila se zde také přední čínská biofarmaceutická společnost Kexing Biopharm, která si získala širokou pozornost díky své rozmanité produktové řadě a špičkové inovační síle.

Pod vedením generálního ředitele Zhao Yanqinga představila společnost Kexing Biopharm na této akci působivé produkty, které pokrývají několik terapeutických oblastí včetně onkologie, autoimunitních onemocnění a metabolismu. Představené produkty zahrnovaly lidský erytropoetin (EPO), lidský faktor stimulující kolonie granulocytů (GC), kombinované Clostridium Butyricum a Bifidobacterium, živý, na albumin vázaný paklitaxel (Apexelsin®), bevacizumab, infliximab, adalimumab, trastuzumab, liraglutid a palbociclib atd.

Za zmínku stojí, že společnost Kexing Biopharm během veletrhu uspořádala slavnostní uvedení paklitaxelu vázaného na proteiny (Apexelsin®) na trh v Evropské unii. Společnost uvedla do provozu novou výrobní linku podle farmaceutických standardů GMP EU, kde se bude přípravek Apexelsin® vyrábět, a současně ho zaregistrovala v několika zemích. V květnu letošního roku získal výrobek certifikát EU pro správnou farmaceutickou praxi a koncem července byl schválen k uvedení na trh v EU. V srpnu se začal prodávat. Apexelsin® oficiálně vstoupil na evropský farmaceutický trh, čímž společnost demonstrovala své možnosti zahraniční expanze v oblasti protinádorových léčiv. Jedná se také o zásadní krok v postupném posilování její obchodní přítomnosti v zahraničí a postupném prosazování strategie globalizace.

Kromě toho na místě u stánku podepsal smlouvu partner na Blízkém východě, Saúdská Arábie, což znamená další prohloubení spolupráce mezi oběma stranami. Zástupce Saúdské Arábie uvedl, že v budoucnu budou obě strany nadále podporovat spolupráci na dalších produktech a společně pracovat na rozvoji farmaceutického průmyslu na Blízkém východě.

Společnost Kexing Biopharm se bude i nadále držet rozvojové vize „inovace plus internacionalizace" a aktivně poskytovat licence na vysoce kvalitní léčiva, posilovat komunikaci a spolupráci s globálními partnery a společně podporovat inovace a rozvoj ve farmaceutickém průmyslu.

 

KONTAKT: Zhibin Huang, huangzhibin@kexing.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Kexing Biopharm se představila na veletrhu CPHI Milán 2024: Slavnostní uvedení přípravku Apexelsin® na trh v EU  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.