Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Spojení řemesla s technologií: GAC představuje na Paris Motor Show 2024 globální strategický model AION V

PR článek, aktualizováno 19. října 2024, 11:08

Kuang-čou (Čína) 19. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - 14. října byl na pařížském výstavišti Porte de Versailles zahájen pařížský autosalon Paris Motor Show 2024. Společnost GAC zde představila šest modelů vozidel využívajících nové zdroje energie, reprezentativní portfolio svých produktů i nejnovější technologie a odhalila plány pro působení značky GAC na evropském trhu.

V rámci letošního pařížského autosalonu představila společnost GAC také svůj první globální strategický model, plně elektrické robustní inteligentní SUV AION V. Model AION V, proslulý díky elektrické technologii nové generace, je připraven okouzlit evropský trh svými vyspělými přednostmi, včetně dlouhého dojezdu baterie, možnosti rychlého nabíjení, energeticky úsporného designu a velmi konkurenceschopné ceny ve své třídě. Toto elegantní a prostorné SUV kombinuje inteligentní konektivitu s vynikajícími bezpečnostními systémy a zajišťuje tak bezkonkurenční zážitek z jízdy pro ekologicky smýšlející zákazníky.

Kromě modelu AION V představila společnost GAC na autosalonu další tři plně elektrická vozidla, a to AION Y, HYPTEC SSR a HYPTEC HT, a dva plug-in hybridní modely GAC E9 a ES9. Nechyběly ani nejmodernější technologie, jako je 7kw AC nabíjecí stanice (dle norem EN), supercharger nabíječka AION A480 , motor Quark Electric Drive, baterie Solid-state Battery a brzdový kotouč Lightweight Brake Disc, které zdůrazňují hluboké odborné znalosti společnosti GAC a její slibné kroky na poli alternativního pohonu vozidel.

Při příležitosti tohoto prestižního světového autosalonu společnost GAC také oficiálně představila svůj „Plán pro evropský trh". V rámci tohoto plánu volí společnost GAC pečlivě strukturovaný přístup, který má za cíl vyhovět jedinečným požadavkům spotřebitelů v různých evropských zemích.

Počínaje rokem 2024 vybuduje společnost GAC robustní poprodejní infrastrukturu a ve spolupráci s předními společnostmi v oboru zajistí rychlé a spolehlivé opravárenské služby s hustou sítí zastoupení. Kromě toho do roku 2025 společnost GAC dokončí evropský tranzitní sklad, který umožní zvýšit efektivitu dodávek dílů.

Společnost GAC dále uvedla Thomase Schemera, globálního lídra a odborníka s více než 30letými zkušenostmi ze světového automobilového průmyslu, do funkce globálního výkonného ředitele a senior viceprezidenta společnosti GAC International. Tento expert značce pomůže lépe porozumět potřebám a preferencím evropských spotřebitelů, poskytovat promyšlenější zákaznické služby i prvotřídní servis dle požadavků trhu a budovat tak důvěru místních spotřebitelů ve společnost GAC.

V duchu svého hesla „Integrovat se do Evropy, přispívat Evropě" bude společnost GAC pokračovat ve spolupráci s evropskými průmyslovými podniky a přinášet na evropský trh vysoce kvalitní a technologicky vyspělé výrobky, které byly dobře přijaty v Číně i ve světě, čímž následně podpoří také kvalitní rozvoj značky GAC na globálním trhu.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/2533803/GAC.mp4

KONTAKT: Christy Ye, christy.ye@bozhilin.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spojení řemesla s technologií: GAC představuje na Paris Motor Show 2024 globální strategický model AION V  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.