Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Platforma pro provoz nabíjení EN Plus oficiálně certifikovaná ze strany OCA OCPP 2.0.1

PR článek, aktualizováno včera

Šen-čen (Čína) 22. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - S potěšením oznamujeme, že platforma pro provoz nabíjení EN Plus (Evchargo Cloud) získala oficiální certifikaci organizace OCA (Open Charge Alliance) pro OCPP 2.0.1.

V oficiálních veřejných informacích OCA se uvádí, že dosud v Číně požádaly o certifikaci OCPP 2.0.1 a úspěšně jí prošly jen tři podniky. Všechny společnosti, které certifikaci OCPP 2.0.1 získaly, jsou průkopníky v oblasti nabíjení elektromobilů a lídry na trhu nabíjecích řešení.

Jádrem platformy Evchargo Cloud je pokročilá technologie. Řídí se standardem OCPP 2.0.1 pro efektivní informační interakci mezi nabíjecími zařízeními a systémem řízení. Zásluhou přenosu dat v reálném čase platforma dokáže přesně zachytit provozní stav, průběh nabíjení i poptávku uživatelů na každé nabíjecí stanici, což je silnou zárukou inteligentního plánování a řízení nabíjení. Platforma rovněž využívá inteligentní nabíjecí technologii, která dokáže automaticky nastavit nabíjecí výkon a proud na základě vlastností baterií různých typů elektromobilů a požadavků uživatelů, a poskytuje tak rychlé, bezpečné a efektivní nabíjení.

Bezpečnost je při nabíjení prioritou číslo jedna a platforma Evchargo Cloud při své konstrukci a vývoji vždy stavěla bezpečnost na první místo. Z hlediska elektrické bezpečnosti je platforma vybavena ochranou proti úniku a ochranou proti zkratu, které účinně brání vzniku elektrických nehod, k nimž by mohlo během nabíjení docházet. Platforma rovněž využívá pokročilou šifrovací technologii, která zajišťuje bezpečný přenos a ukládání dat o nabíjení a zabraňuje jak úniku informací, tak i možným škodlivým útokům. Navíc k tomu všemu je platforma vybavena ještě funkcemi monitorování a diagnostiky poruch v reálném čase. Jakmile jsou v nabíjecí stanici zjištěny abnormality, může včas vydat varování a provést diagnostiku i opravu na dálku.

Evchargo Cloud má certifikaci OCPP 2.0.1, což dokazuje její vysokou míru kompatibility. Platforma zvládne bezproblémové propojení s nabíjecími zařízeními různých značek i modelů, aby se docílilo jednotné správy a provozu. Uživatelé tak mají nejen víc možností nabíjení, ale rovněž silnou podporu pro provozovatele nabíjecích stanic, aby mohli rozšířit svůj prostor na trhu. Ať už se jedná o veřejné parkoviště, obchodní centrum, obytnou komunitu či servisní zónu na dálnici, může se snadno přizpůsobit různým scénářům použití a poskytovat pohodlné a efektivní služby nabíjení pro uživatele elektromobilů.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2532173/image_5026225_32015804.jpg 

KONTAKT: Ya Wang, yaya@effi-energy.com

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Platforma pro provoz nabíjení EN Plus oficiálně certifikovaná ze strany OCA OCPP 2.0.1  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.