Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaecoo J5 - cestování přátelské k lidem a mazlíčkům - nová éra cestování

PR článek, aktualizováno včera

Praha 23. října 2024 (PROTEXT) - 19. října společnost OMODA&JAECOO oficiálně představila nový off-road model - J5 - speciálně navržený pro mladou městskou generaci. J5 od svého uvedení na trh vyvolává silný zájem díky vynikajícímu výkonu a špičkové výbavě. Tento vůz dokonale splňuje dvojí potřeby mladých obyvatel měst - jak pro městské cestování, tak pro objevování přírody - a stává se ideálním společníkem při jejich cestách.

Hlavním lákadlem J5 na této akci byla jeho inovativní interpretace konceptu „cestování přátelské k lidem a mazlíčkům“, která uživatelům nabízí nejlepší zážitek z cestování se zvířaty ve své třídě. Aby byla pro mazlíčky vytvořena mimořádně pohodlná a zdravá prostředí, jsou v J5 speciálně navržena rozšířená sedadla pro mazlíčky, která výrazně zvyšují jejich komfort a bezpečnost během cest. Filtr klimatizace s vysokou účinností zamezuje šíření zvířecích chlupů, čímž zajišťuje, že vzduch uvnitř vozu zůstává vždy čerstvý a čistý.

J5 je navíc vybaven inteligentním systémem řízení teploty, který automaticky přizpůsobuje teplotu v kabině podle aktuálních potřeb, takže si mazlíčci mohou užívat pohodlí bez ohledu na roční období. Dále je vůz vybaven antibakteriálním zdravotním zařízením, které účinně brání růstu bakterií, a zajišťuje tak komplexní ochranu zdraví mazlíčků.

Další prvky, jako jsou praktická zařízení pro krmení mazlíčků či ekologicky šetrné produkty, například speciálně navržené schůdky pro malá zvířata, ukazují na pečlivost značky v oblasti cestování přátelského k lidem a mazlíčkům. Díky těmto detailům mohou mazlíčci zůstat po boku svých majitelů i při dlouhých cestách a sdílet každý klidný a příjemný moment.

Nejlepší outdoorový život ve své třídě. Svoboda městského cestování.

J5 není jen nejlepším vozem pro cestování s mazlíčky, ale také nabízí špičkový outdoorový životní styl ve své třídě, otevírá nový způsob života pro milovníky přírody. S kapacitou tažného zařízení 1250 kg a nosností 75 kg na střešním nosiči poskytuje uživatelům bezprecedentní cestovní svobodu. Ať už vezou outdoorové vybavení nebo karavan, mohou si užívat volnosti a radosti z pobytu v přírodě. J5 je rovněž vybaven praktickými doplňky, jako jsou bezkontaktní nabíjecí porty, originální háky v kufru a multifunkční kempingová světla, díky kterým se při pobytu venku snadno promění v pojízdný zámek. Ať už jde o krátkodobé kempování nebo dlouhé výpravy, J5 to zvládne bez problémů.

J5 navíc vyniká špičkovou výkonnostní výbavou ve své třídě. Celosériově standardní nezávislé zavěšení kol zajišťuje hladkou a pohodlnou jízdu, ať už se pohybujete po městě nebo v přírodě. Největší panoramatické střešní okno ve své třídě o rozměru 1,45 m² vám umožní vychutnat si modrou oblohu, bílé mraky nebo hvězdnou oblohu, což z každé cesty činí zážitek, jako byste byli obklopeni přírodou. K tomu se přidává 13,2palcová integrovaná obrazovka s inteligentní navigací a zábavními aplikacemi, která činí jízdu intuitivní a pohodlnou.

 

Kontakt: visibility@grandautomotive.cz

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaecoo J5 - cestování přátelské k lidem a mazlíčkům - nová éra cestování  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.