Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pan Ki-mun v rámci účasti na akci Chery RIDE GREEN LIFE ve voze Tiggo 9 PHEV propaguje ekologické cestování

PR článek, aktualizováno včera

Wu-chu (Čína) 23. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Pan Ki-mun, 8. generální tajemník OSN a předseda Pan Ki-munovy nadace, navštívil 20. října čínské město Wu-chu s cílem zúčastnit se rozsáhlé akce RIDE GREEN LIFE společnosti Chery, na kterou se sjely tisíce účastníků. Během akce přijel pan Pan na místo konání ve voze Chery Tiggo 9 PHEV, přičemž pochválil jeho inovativní postupy v oblasti vozidel poháněných novými energiemi. Nezapomněl zdůraznit, že akce s tématem ekologické cyklistiky má význam pro propagaci konceptu udržitelného rozvoje i pro zvýšení povědomí veřejnosti o ochraně životního prostředí. Rovněž vyzval k celosvětové spolupráci, jejímž cílem by měl být pokrok v ekologickém přechodu a dosažení nízkouhlíkové budoucnosti.

O společnosti Chery

Společnost Chery Group, která byla založena v roce 1997, působí ve více než 100 zemích a regionech po celém světě a už 21 let v řadě je největším čínským vývozcem osobních automobilů. V žebříčku Fortune Global 500 pro rok 2024 společnost Chery Group obsadila 385. místo. Společnost Chery se také stala jednou ze tří čínských automobilek, které byly zařazeny na seznam „2024 China ESG Impact List" zveřejněný časopisem Fortune.

Nabídka společnosti Chery na poli vývozu zahrnuje modely TIGGO, Arrizo a eQ, které pokrývají běžné pohonné jednotky, jako jsou ICE, BEV a PHEV. S jádrem značky zaměřeným na oblasti „ekologie, technologie, rodiny a společnosti" se Chery i nadále věnuje ekologickým a nízkouhlíkovým tématům a urychluje svoje působení v nových oblastech, jako jsou nová energie, inteligentní konektivita, sdílená mobilita, platformy a ekosystémy.

Společnost Chery se aktivně zapojuje do sféry veřejného blaha a účastní se různých globálních iniciativ, jako jsou ochrana životního prostředí, cílené zmírňování chudoby a dárcovství na poli vzdělávání. Společnost Chery kupříkladu věnovala šest milionů dolarů na podporu „Globálního tematického programu vzdělávání" organizace UNICEF, což jen potvrzuje její závazek plnit společenskou odpovědnost čínské značky v mezinárodním společenství.

Společnost Chery je pětinásobným držitelem ocenění pro jeden ze „20 nejlepších zahraničních podniků s dobrým jménem" od organizací SASAC a CICG. Ve zprávě 2024 Kantar BrandZ Top 50 Chinese Global Brand Builders se společnost Chery umístila na první pozici v kategorii automobilů. Společnost Chery si znovu zajistila první místo v žebříčku nejlépe hodnocených domácích značek ve studii J.D. 2024 China Initial Quality Study (IQS), což pro značku znamená už třetí významný úspěch v roce 2024 – ten následuje hned po prvních místech ve studiích China Sales Satisfaction Index (SSI) a China Automotive Performance, Execution, and Layout (APEAL).

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2535869/1.jpg

KONTAKT: Yanru Li, cheryinternational@mychery.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pan Ki-mun v rámci účasti na akci Chery RIDE GREEN LIFE ve voze Tiggo 9 PHEV propaguje ekologické cestování  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.