Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Série HONOR Magic7 představí Autopilot AI pro mobilní zařízení

PR článek, aktualizováno včera

Maui County (Havaj) 23. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost HONOR definuje AI-first ekosystém díky spolupráci se společností Qualcomm na konferenci Snapdragon Summit 2024

Globální technologická značka HONOR dnes oznámila, že její nadcházející řada Magic7 bude využívat revoluční mobilní platformu Snapdragon® 8 Elite od společnosti Qualcomm Technologies, Inc. V rámci konference Snapdragon Summit 2024 společnost HONOR zároveň odhalila své plány na rozvoj ekosystému zaměřeného na umělou inteligenci (AI-first). Na pódiu tak dnes představila převratné funkce AI, které se objeví v řadě Magic7, včetně prvního on-device AI agenta pro otevřený ekosystém či prvního vykreslování grafiky pomocí NPU (Neural Processing Unit, neurální procesorová jednotka) v reálném čase pro mobilní hry. Společnost také ukázala, jak bude vypadat její nová mobilní vlajková loď.

"Otevřenost a spolupráce jsou součástí naší DNA," uvedl marketingový ředitel společnosti HONOR dr. Ray Guo. "Prostřednictvím této spolupráce se společností Qualcomm Technologies definujeme ekosystém zaměřený na umělou inteligenci a revolučně měníme uživatelské zkušenosti pro éru umělé inteligence. Velmi nás těší, že dnes můžeme představit prvního AI agenta pro otevřený ekosystém v oboru a poprvé přinést on-device generativní umělou inteligenci poháněnou jednotkami NPU do her. Vítejte v éře Autopilot AI pro mobilní zařízení."

"Těší nás, že můžeme spolupracovat se společností HONOR na utváření budoucnosti umělé inteligence a revoluci lidské interakce s technologií," poznamenal Chris Patrick, senior viceprezident a generální ředitel pro mobilní telefony společnosti Qualcomm Technologies, Inc. "Společně máme potenciál posouvat hranice AI a vytvářet skutečně transformační zážitky."

Autopilot AI pro mobilní zařízení: první agent AI pro otevřený ekosystém na trhu

Řada HONOR Magic7 bude premiérou prvního AI agenta v zařízení pro otevřený ekosystém. Tento AI agent například dokáže z jednoduchého textového nebo hlasového pokynu objednat dovážku jídla. Se souhlasem uživatele se může učit z jeho zvyků a činit inteligentní rozhodnutí - například pochopí, že uživatel preferuje kávu s kokosovým mlékem, a podle toho ji bude objednávat.

Na základě jednoduchého příkazu dokáže také vyhledat a zrušit nechtěné předplatné v různých aplikacích, čímž překoná hranice mezi aplikacemi a službami. AI agent dokáže uživateli asistovat v celé řadě scénářů, včetně plánování cest, rezervace letenek, plánování kalendáře, správy oznámení, přenosu souborů mezi aplikacemi a mnoha dalších. AI Agent, který slibuje bezkonkurenční pohodlí a zahajuje éru autopilota AI, se objeví v systému MagicOS 9.0 na zařízeních řady HONOR Magic7.

Hardware s podporou AI: První on-device generativní umělá inteligence pro hry s využitím NPU jednotek

Připravovaný chytrý telefon řady Magic7 poprvé přinese generativní umělou inteligenci on-device (v zařízení) podporovanou výpočetními jednotkami NPU. Nová řada tak představí první grafické vykreslování AI v reálném čase pro mobilní hry. V porovnání s jinými smartphony snižuje řešení společnosti HONOR zatížení GPU, což má za následek nejen menší zahřívání zařízení, ale i lepší herní zážitek díky vyšší kvalitě obrazu.

Jednotná umělá inteligence: MagicRing podporuje ekosystém Snapdragon

Společnost HONOR během celé akce demonstrovala, jak spolupracuje se společností Qualcomm Technologies na definování ekosystému zaměřeného na umělou inteligenci, jehož cílem je revoluční změna uživatelských zkušeností z hlediska konektivity, interakce a výkonu. Ukázala také, jak její technologie MagicRing posiluje ekosystém napříč celou řadou produktů, aplikací a služeb.

MagicRing usnadňuje práci s umělou inteligencí na více typech zařízení prostřednictvím bezpečného a plynulého přenosu služeb a informací mezi více přístroji. Například při použití systému Windows na platformě Snapdragon umožňuje aplikace Cocreator vytvářet propracovaná umělecká díla z jednoduchých náčrtků. Díky řešení MagicRing mohou uživatelé jednoduše spustit aplikaci Cocreator na tabletu HONOR MagicPad 2 a kreslit mistrovská díla s podporou umělé inteligence pomocí stylusu Magic Pencil. Mohou také používat nástroj pro úpravu fotografií AI Eraser z telefonu HONOR Magic V3 na notebooku HONOR MagicBook Art 14 a vyzkoušet si tak pohodlí mobilní AI na všech svých zařízeních.

Řada HONOR Magic7, vybavená procesorem Snapdragon 8 Elite a operačním systémem MagicOS 9.0, je připravena zahájit novou éru Autopilot AI se svým intuitivním AI agentem. Připravované zařízení také poprvé přinese generativní umělou inteligenci v zařízení podporovanou výpočetními jednotkami NPU. Více informací se dozvíte na akci k uvedení řady HONOR Magic7 na čínský trh, která se uskuteční 30. října 2024.

O společnosti HONOR

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se ikonickou globální technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvořit nový inteligentní svět pro každého. S neochvějným zaměřením na výzkum a vývoj vytváří technologie, které lidem po celém světě umožňují překonávat hranice a přináší jim svobodu dosáhnout a vykonat více. Značka HONOR nabízí celou řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení ve všech cenových kategoriích. Její inovativní a spolehlivé špičkové produkty pomáhají uživatelům stát se dokonalejšími verzemi sebe samých.

Další informace získáte na webu HONOR na stránce www.honor.com nebo na e-mailové adrese newsroom@honor.com.

https://community.honor.com/

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/c/HonorOfficial

     Produkty se značkou Snapdragon a Qualcomm jsou výrobkem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. nebo jejích dceřiných společností.

          Snapdragon je ochranná známka nebo registrovaná ochranná známka společnosti Qualcomm Incorporated.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2536565/photo_of_Dr__Ray_showing_the_new_look_of_Magic7_Pro_on_Stage.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2535553/image_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2535554/image_2.jpg

KONTAKT: liyuteng@hihonor.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Série HONOR Magic7 představí Autopilot AI pro mobilní zařízení  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.