Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový CrossWave OmniForce Edge Pro vytírá i podél stěn

PR článek, aktualizováno před 11 hodinami

Praha 24. října 2024 (PROTEXT) - CrossWave® OmniForce™ Edge Pro je vysavač pro suché i mokré čištění se samostatným suchým vysáváním v režimu výkonného vysávání. Upravená konstrukce podlahové hubice a rotačního kartáče nového modelu z úspěšné řady CrossWave řeší nejčastější požadavek zákazníků – aby přístroj nevynechal ani milimetr prostoru a čistil bez jakékoliv mezery podél nábytku a stěn.

CrossWave OmniForce Edge Pro navazuje na přelomový model CrossWave X7, který jako první umožnil použít přístroj z této řady nejen k mokrému úklidu, ale také jako běžný tyčový vysavač. Bissell ovšem zapracoval na designu i výkonu, takže vedle 75% zvýšení sací síly dosáhl mnohem elegantnějšího provedení s lepší manévrovatelností. Jedná se o dokonalého pomocníka pro úklid (nejen) po domácích mazlíčcích. Poradí si s většími nečistotami, jako jsou stopy od bláta, rozlité mléko, ale i rozsypané suroviny v kuchyni. Běžný rutinní úklid je pro něj úplnou hračkou.

Jediný přístroj pro kompletní úklid

Dlouhé roky platilo, že vedle přístroje na mokrý úklid jste museli mít doma ještě vysavač pro suché sání. S příchodem CrossWave OmniForce Edge Pro od americké firmy Bissell se to definitivně mění, protože s tímto multifunkčním vysavačem můžete nejprve nasucho vysát koberce a další plochy a následně ho přepnout do režimu vytírání. Jedním tahem pak provedete důkladný úklid zbylých ploch – vysajete, vytřete a vysušíte podlahy. A pokud budete chtít, můžete samozřejmě v mokrém režimu ošetřit i koberce – přístroj neplní roli tepovače, ale koberce dokáže příjemně osvěžit.

Technologie ZeroGap a Tangle-Free

Upravený rotační kartáč se dostane na pravé straně podlahové hubice až ke stěně či nábytku, takže vytřete opravdu celou požadovanou plochu do posledního milimetru. Bissell tento systém nazývá jako ZeroGap. Při úklidu oceníte určitě i provedení kartáče Tangle-Free – namotávání vlasů či zvířecích chlupů je zcela minimalizováno. Nečistoty tak končí ve vyjímatelné nádobě, kterou stačí po použití vysypat/vylít.

30 minut na jedno nabití

Akumulátorové provedení vysavače vás zbavuje kabelu a dává svobodu v pohybu po celé domácnosti. Na jedno nabití vydrží přístroj v chodu až 30 minut a lze s ním bez problému uklidit celý byt.

Automatické čištění

Jak jste již u řady CrossWave zvyklí, i tento model disponuje režimem automatické údržby. Stačí ho vložit do parkovací stanice a aktivovat čisticí režim.

Součástí balení jsou i čisticí roztoky vyvinuté přímo firmou Bissell – a to jak pro čištění podlah, tak samotného přístroje.

Cena: 12.999 Kč

https://www.bissell.cz/produkty/crosswave-omniforce-edge-pro-4000n 

www.bissell.cz

 

Popis produktu pro CrossWave OmniForce Edge Pro 4000N

Ulpělé stopy od špinavých tlapek. Chuchvalce prachu v rozích. Müsli rozsypané po celé podlaze. Nejen s těmito nečistotami si hravě poradí univerzální vysavač CrossWave® OmniForce™ Edge Pro na různé typy povrchů.

CrossWave® OmniForce™ Edge Pro je jediný vysavač pro suché i mokré čištění se samostatným suchým vysáváním v režimu výkonného vysávání. Vysávání a vytírání v jednom kroku v režimu výkonného vytírání využijete při každodenním úklidu suchých a mokrých nečistot. V obou režimech se CrossWave® OmniForce™ Edge vyznačuje o 75 % vyšším sacím výkonem. Díky technologii ZeroGap™ můžete snadno čistit podlahu až ke zdi a technologie Tangle-Free minimalizuje namotávání vlasů a chlupů a zanášení.

CrossWave® OmniForce™ Edge Pro je navržen k čištění nečistot po domácích mazlíčcích. Odznak Pet Proven (TM) zaručuje, že tento výrobek prošel přísnými zkouškami v laboratoři i domácnostech, aby předčil očekávání a potřeby majitelů domácích mazlíčků.

  • Technologie se dvěma nádobami na rozdíl od mopu a kbelíku odděluje čistou a špinavou vodu, takže podlahy vždy vytíráte čistou vodou
  • Po dokončení úklidu stačí umístit přístroj CrossWave® OmniForce™ Edge Pro do úložné stanice a přístroj se stisknutím tlačítka sám vyčistí. Vyčistí se nejen kartáč, ale také vnitřní prostor, aby po každém použití nebylo nutné čistit přístroj ručně
  • Jedno zařízení pro dva typy čištění. Vysávání a vytírání najednou nebo pouze výkonné vysávání. Jediný čistič pro suché i mokré vysávání vybavený režimem samostatného vysávání
  • Režim výkonného vytírání: snadné odstraňování odolné špíny (jako jsou přilepené těstoviny nebo barvy) i dalších nečistot se sáním silnějším až o 75 %* (v porovnání s vysavačem BISSELL® CrossWave® X7 Plus Cordless Pet)
  • Režim výkonného vysávání: CrossWave OmniForce Edge Pro je jediný čistič pro mokré vysávání vybavený režimem samostatného vysávání Sání silnější až o 75 %* si poradí se suchými nečistotami, jako je prach, granule nebo částečky kůže (v porovnání s vysavačem BISSELL® CrossWave® X7 Plus Cordless Pet)
  • Technologie ZeroGap™ nezanechává žádné mezery a čistí těsně u zdi.
  • Užijte si až 30 minut práce bez elektrického kabelu, které vystačí k úklidu 240 metrů čtverečních plochy**. CrossWave OmniForce Edge Pro představuje spojení silného výkonu tradičního čističe s kabelem a flexibility akumulátorového zařízení. (**Na základě kapacity plně nabité baterie a standardní rychlosti pohybu. Může se lišit podle režimu a typu použití)
  • Vysavač pro různé typy povrchů vhodný k čištění tvrdých podlah (laminát, dřevo, dlažba) i oživení kusových koberců
  • Bezpracná údržba. Funkce automatického samočištění odstraní nečistoty, vlasy a prach z kartáče po každém použití a pomáhá udržovat perfektní výkon přístroje
  • Technologie Tangle-Free a detekce zanesení minimalizuje namotávání vlasů a zanášení
  • Automatická regulace kapaliny vždy dávkuje přesné množství kapaliny, takže podlahy jsou naprosto beze šmouh

 

OBSAH BALENÍ:

2x ZeroGap™ rotační kartáč na všechny povrchy

2x FRESHSTART antimikrobiální omyvatelný filtr

1x čisticí roztok BISSELL na všechny povrchy (236 ml)

1x čisticí roztok BISSELL na čištění vnitřku přístroje (236 ml)

1x parkovací stanice s nabíječkou

1x uživatelský manuál

 

Zdroj: Neopublic

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový CrossWave OmniForce Edge Pro vytírá i podél stěn  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.