Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Automobilka OMODA a JAECOO vstupuje na český trh! Podepsala smlouvu s Grand Automotive Central Europe.

PR článek, aktualizováno před 7 hodinami

Praha 24. října 2024 (PROTEXT) - Výrobce automobilů OMODA a JAECOO oznamuje uzavření smlouvy se společností Grand Automotive Central Europe. Nový partner se stane výhradním importérem vozidel této značky pro český trh. Jedná se o klíčový milník při expanzi značky OMODA a JAECOO na evropské trhy.

Cílem nově navázané spolupráce je nabídnout českým zákazníkům kvalitní automobily s inovativním konceptem v moderním designu a vybavené pokročilými technologiemi. Známý importér značky Nissan, společnost Grand Automotive, zase přináší do spolupráce bohaté zkušenosti a znalosti místního automotive trhu. Obě společnosti podepsaly smlouvu o spolupráci ve čtvrtek v čínské centrále společnosti Chery.

Nově navázaná spolupráce mezi automobilkou OMODA a JAECOO a importérem Grand Automotive pro obě firmy znamená významné rozšíření jejich podnikání, protože věří v úspěch na českém automobilovém trhu. Jako první začne na tuzemském trhu působit značka OMODA a prvním dostupným modelem z jejího portfolia bude Omoda 5. Vůz si získal popularitu díky svému nadčasovému designu i špičkovému vybavení, zdaleka přesahujícímu standard jeho třídy.

Druhým nabízeným vozem pak bude plně elektrický Omoda E5, jako vlajková loď v oblasti ekologické mobility. Značka JAECOO představí na českém trhu s modelem Jaecoo 7, spojující komfort a funkce, jež si zákazníci dosud dokázali spojit jen s vozy vyšších tříd. OMODA a JAECOO věří, že českým motoristům nabídne vozidla, vycházející vstříc jejich potřebám i očekáváním, čemuž výrazně pomůže i silná podpora nového partnera, společnosti Grand Automotive.

Po pouhém roce a půl od celosvětového uvedení, značky OMODA a JAECOO překročily celosvětové prodeje až 350.000 vozů, od prázdnin se počty prodaných vozů stabilně pohybují okolo dvaceti tisíc kusů měsíčně. Rychlá globální expanze značky v současnosti znamená více než devět set partnerů dealerské sítě na 32 světových trzích s kompletním prodejním a servisním systémem.

Dosažené výsledky tak ze značky OMODA a JAECOO činí jednoho z nejrychleji rostoucích hráčů globálního automobilového průmyslu. Od února, kdy značka vstoupila na španělský trh, se modely OMODA E5 a OMODA 5 staly žádanou součástí nabídky evropských prodejců. Svůj zájem projevili i řidiči z Polska nebo Spojeného království, kde má OMODA a JAECOO za sebou také úspěšný vstup na trh.

 

Kontakt: visibility@grandautomotive.cz

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Automobilka OMODA a JAECOO vstupuje na český trh! Podepsala smlouvu s Grand Automotive Central Europe.  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.