Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Majitel módní značky BANDI děkuje složkám IZS a vojákům

PR článek, aktualizováno 25. října 2024, 10:31

Praha 25. října 2024 (PROTEXT) - Majitel módní značky Pánské obleky BANDI by před Vánocemi rád upřímně poděkoval záchranářům, policistům, strážníků, hasičům, vojákům a dalším složkám IZS za jejich obětavou a náročnou práci.

Jako formu poděkování zvolil majitel značky, pan Andrej Bandi Vámoš, pro tyto profese dárek ve formě mimořádné slevy 50 % na nákup pánských obleků do zaměstnání i do společnosti. Událost „Poděkování“ bude prezentována v rozhlase a na internetu.

Proč BANDI děkuje těmto profesím?

„Kdykoli je potřebujeme, jsou připraveni nám pomoci. Záchranáři, policisté, strážníci, hasiči, vojáci a další složky IZS. Ti všichni za nás denně nasazují zdraví a někdy bohužel i své životy,” vysvětluje Andrej Bandi Vámoš.

„Mohlo by se zdát, že jejich práce je stejná jako jakákoli jiná. Ovšem není tomu tak. Nikdo z nás neodchází z domu od rodiny do práce s vědomím, že se můžeme zranit, nebo že se domů vůbec nemusíme vrátit. Náročná a riziková práce složek IZS, bezpečnostních sborů a Armády ČR bývá často společností nedoceněná.

Vážím si jejich práce, při které chrání nás i naše blízké, chci jim za to poděkovat a vyjádřit respekt. Právě v období před Vánocemi bych jim rád věnoval dárek ve formě 50% slevy na značkové pánské obleky BANDI. Aby si užili radost z nového obleku nebo jím mohli potěšit své příbuzné a blízké,“ uzavírá majitel značky.

Ve značkových prodejnách BANDI tak nakoupí od 1. listopadu do 31. prosince 2024 se slevou 50 % příslušníci, členové a zaměstnanci složek IZS a Armády ČR. Pro velký zájem a váš pohodlný nákup je událost „Poděkování“ rozdělena do dvou fází.

V termínu od 1. do 30. listopadu si mohou přijít pro svůj dárek členové těchto složek IZS ve služebním i zaměstnaneckém poměru:

  • Zdravotnická záchranná služba
  • Vodní záchranná služba
  • Báňská záchranná služba
  • Skalní záchranná služba
  • Horská služba
  • Český červený kříž
  • Policie ČR
  • Městská policie
  • Vojáci, vojáci v záloze a váleční veteráni
  • Vojenští policisté
  • Hradní stráž

Muži si tak mohou pořídit značkové obleky na ples, svatbu, rodinné oslavy nebo do zaměstnání za poloviční cenu.

Slevu 50 % využijí i ženy pracující v těchto sektorech. Pokud přijdou do prodejny se svým mužem či partnerem, synem, tátou nebo bratrem mají ideální možnost vybrat pro ně společenské obleky BANDI pro každou příležitost. Například pro syna, který bude potřebovat vhodný společenský oblek k maturitě, promocím a dalším příležitostem.

V současné době, kdy se stále zvyšují životní náklady, je ekonomická situace v některých domácnostech nelehká. V této situaci je sleva 50 % skvělou příležitostí obléknout sebe nebo své příbuzné do společenského oblečení a výrazně tak ušetřit do rodinného rozpočtu.

Příklad slevy 50 %

Běžná cena pánského obleku BANDI Canetto .….......11.995,00 Kč

Dárek – 50% sleva ……..………………………….….......5.997,50 Kč

Nová cena pro IZS a vojáky…………………………........5.997,50 Kč

 

Navíc mohou na doporučení odborného poradce využít služeb profesionální krejčové, která jim přímo ve značkové prodejně BANDI upraví vybraný oblek přesně na míru. Vždy tak, aby se cítili pohodlně a vypadali skvěle.

Informace o podmínkách mimořádného „Poděkování složkám IZS a vojákům“ si přečtěte na oficiálním webu módní značky zde: Majitel módní značky BANDI děkuje složkám IZS a vojákům. Jako dárek jim před Vánocemi věnuje slevu 50 % - BANDI 

 

Kontakt:

WEB: www.bandi.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitel módní značky BANDI děkuje složkám IZS a vojákům  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.