Počasí dnes2 °C, zítra6 °C
Pondělí 2. prosince 2024  |  Svátek má Blanka
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Asociace hotelů a restaurací oslavuje výjimečnost v hotelnictví a gastronomii

PR článek, aktualizováno 30. listopadu 2024, 13:50

Olomouc 30. listopadu 2024 (PROTEXT) - Mimořádné ocenění si odnáší Petr Kotík za projekt Amazing Places

Včera v NH Hotel Collection Congress v Olomouci Asociace hotelů a restaurací České republiky vyhlásila ocenění pro nejlepší v oboru hotelnictví a gastronomie. Tato prestižní událost slouží jako uznání vynikající práce a neustálého úsilí těch, kteří posouvají standardy kvality a pohostinnosti.

Toto ocenění každoročně asociace vyhlašuje již od roku 2007. Mezi oceněné patří hotely, které excelují ve službách, a restaurace, které nabízejí gastronomický zážitek na nejvyšší úrovni. Asociace věří, že tato ocenění nejen povzbudí konkurenci v odvětví, ale také poskytnou inspiraci pro další zdokonalování a inovace.

Ocenění se předávalo, mimo jiné, v kategorii odpovědná restaurace, za iniciativy v oblasti udržitelnosti, ochrany životního prostředí a sociální odpovědnosti.

Mimořádné ocenění převzal rovněž podnikatel Petr Kotík za projekt Amazing Places, který na stejnojmenném webu objevuje zajímavé hotely, penziony a další formy zážitkového ubytování nejen v České republice. Web Amazing Places si získal důvěru mezi hosty, kteří hledají nevšední zážitky při svých pobytech.

„Naše asociace každým rokem vybírá jeden významný počin, který podporuje rozvoj cestovního ruchu nebo šíří dobré jméno naší země v zahraničí. Projekt Amazing Places, který vytvořil Petr Kotík, významně přispívá k oživení zájmu o cestování po celé republice. Mezi oceněné patří tradičně také nejlepší hoteliéři a provozovatelé restaurací,“ uvedl k ocenění prezident AHR ČR Václav Stárek.

 

Ocenění převzali:

Hoteliér roku 2024 (řetězcové hotely)

- Blanka Nováková, Hotel Resident Manager Art Deco Imperial a Cosmopolitan Hotel

Hoteliér roku 2024 (hotely do 80 pokojů)

- Adrian Marcin Wowra, ředitel, Hotel Pod Zeleným Dubem, Bohumín

Restauratér roku 2024

- Patrik Bečvář, šéfkuchař a manažer gastronomie, Hotel Královka, Bedřichov

Mladý manažer roku 2024

- Kamila Rychtaříková, manažer provozu Housekeeping, Hotel Hilton Prague

Penzion roku 2024

- Vladimír Buriánek, Penzion a restaurace Formanka, Splzov

Hotelová škola roku 2024

- Střední a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, České Budějovice

Odpovědný hotel / restaurace

- Restaurace Střecha, Praha

Cena JUDr. Vladimíra Štětiny

- Vratislav Puchinger – za celoživotní podporu hotelnictví

Mimořádné ocenění

- Petr Kotík, Amazing Places – za podporu domácího cestovního ruchu

 

Více na: https://cenyahr.cz/

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Asociace hotelů a restaurací oslavuje výjimečnost v hotelnictví a gastronomii  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.