Sobota, 17. prosince 2022, 09:03
Prosinec trávíme mnoho času v kuchyni přípravou vánočního cukroví. Radost z pečení může zkazit i malá drobnost, kvůli které přijde všechna snaha vniveč. Na rozdíl od vaření je totiž u této disciplíny třeba dodržovat přesně dané postupy, aby se vše...
Sobota, 23. dubna 2022, 11:00
Devětadvacetiletá Tamara Dolníčková má práci, kterou by jí kdekdo mohl jen závidět. Každý den tráví v hospodě, pije tam pivo a ještě je za to placená. Není přitom žádný prominentní štamgast, ale sládková, která ví o výrobě piva doslova první...
Pátek, 28. srpna 2020, 17:30
Clock. Perfektně seřízený, promyšlený stroj. Roboti. Pivo. Pokud vám přijde tyto kombinace netradiční, pak vězte, že to je jen malý výčet z mnoha věcí, u kterých vybočuje potštejnské pivo Clock a jeho tvůrci z řady. Na trhu působí sice “teprve”...
Úterý, 5. března 2019, 13:35
Ovčí mléko je při výrobě brynzy nepostradatelné. Na Slovensku musí brynza obsahovat alespoň 50 % ovčího sýra, česká legislativa ale minimální podíl ovčí složky nepředepisuje. Časopis dTest otestoval kvalitu brynzy z maloobchodů a zjistil, že...
Středa, 22. srpna 2018, 17:29
Běžně začíná sezóna burčáku až v polovině srpna. Díky tropickému počasí a rekordně brzké sklizni vína se letošní burčák objevil na pultech už dříve. Spotřebitelská organizace dTest se podívala na to, jak probíhají jeho kontroly, jaká jsou jejich...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.